Ervaringen van onze clienten

Cijfer: 9,5

“Mijn porseleinen kronen zijn na 20 jaar vervangen voor zirconium kronen en mijn gebit straalt weer ik voel me nu weer een stuk jonger! Fijne service en bevlogen team.”

Cijfer: 9,3

“De gehele behandeling is als prettig ervaren. Het weer in optimale staat brengen van het gebid bestond uit meedere behandelingen. Natuurlijk is dat niet altijd alleen maar prettig maar wel noodzakelijk.Vooral de duidelijke uitleg van de tandarts gedurende de behandeling stelt gerust. Het heeft een kalmerende werking.”

Cijfer: 9,7

“Na 17 jaar was mijn tandvlees onder 10 kronen in mijn bovenkaak teruggetrokken, gisteren een nieuwen set kronen gekregen, echt heel mooi, ben er superblij mee.
Ging heel snel en voorspoedig, was binnen 3 weken klaar. Strak georganiseerde kliniek, kan het zeker aanbevelen.
Ben al 20 jaar patiënt bij dhr. Michels naar tevredenheid.”

 

Cijfer: 9,7

“De behandelingen die ik bij tandarts Michels achter de rug heb, getuigen van zeer zorgvuldige analyse, uitvoering, uitleg en uiterst patiëntvriendelijk.Daarbij waren de afspraken voor de behandelingen vlot na elkaar, inclusief een zeer goede samenwerking en communicatie met de tandtechniker om de hoek. Ook de assistente stond immer paraat voor een optimale en geruststellende behandeling. Uitstekend teamwork!”

MAAK EEN AFSPRAAK 020-6623914