“ik wist helemaal niet dat het zo makkelijk ging” “Ik durf weer ontspannen te lachen”

Gebitsrenovaties

Soms is het zo dat na jaren uw tanden en gebit toe zijn aan een renovatie. Hetzij door achterstallig onderhoud, hetzij door slijtage of gewoon door veroudering van restauraties. Of misschien is er maar een kleinigheid waarvoor u advies of een bepaalde behandeling wenst.

Afhankelijk van de situatie in uw mond kunnen dan, aan de hand van digitale foto’s, (digitale)rontgenfoto’s, een mondonderzoek en uw wensen, de mogelijkheden worden besproken en een behandelplan worden opgesteld, dat in zijn geheel, of in stappen, kan worden uitgevoerd.

Wij nemen uitgebreid de tijd om in dit gesprek en onderzoek duidelijk uw verwachtingen en wensen te begrijpen en de mogelijkheden met voor-en nadelen te bespreken.
Zo kunnen we u uiteindelijk een behandeloptie adviseren die het best bij uw situatie past.

In de bovenste flash-animatie ziet u een uitgebreid gerestaureerd gebit waarbij door chronische tandvleesontstekingen het tandvlees wat omhoog getrokken is.
Ook missen er enkele kiezen in de onderkaak.
Na Brite-Smile, het plaatsen van 3 implantaten met kronen, het kronen van enkele kiezen en haar voortanden en het vervangen van enkele amalgaamvullingen, is een volledige gebitsrenovatie uitgevoerd. Dat dit niet altijd erg lang hoeft te duren, blijkt uit het gegeven dat in dit geval de hele behandeling in 3 weken uitgevoerd is.
Nu is vooral een periodieke mondhygiene-behandeling om het tandvlees in goede conditie te houden van belang.

In de onderste flash-animatie zien we Robert. Hij droeg eerst een uitneembaar frame ter vervanging van ontbrekende kleine kiezen, en een missende kleine snijtand. De andere kleine snijtand was een zogenaamd ´kegeltandje´.

Na een grondige gebitsreiniging, Brite-Smile behandeling en het maken van 2 5-delige Zirconium bruggen is zijn gebit mooi en duurzaam gerenoveerd, waarbij hij verlost is van zijn uitneembare frame en zich jaren jonger voelt..

Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak maken klik dan hier.