“ik wist helemaal niet dat het zo makkelijk ging” “Ik durf weer ontspannen te lachen”

Tanden Bleken

In de loop der jaren worden uw tanden, door de inwerking van kleurstoffen uit onder andere koffie, thee en wijn, maar ook door bijvoorbeeld roken, donkerder.

Er zijn verschillende methoden om uw tanden weer hun natuurlijke frisse witheid terug te geven.
Wij werken met een uiterst comfortabele, snelle en veilige methode om u een frisse, stralende lach te bezorgen.
De Brite-Smile behandeling vindt plaats in de kliniek, duurt ruim een uur en de werking is als volgt:
Een LED of Plasma lamp, gericht op uw tanden, activeert de (milde) gel die op uw tanden is aangebracht. Deze gel wordt om de 20 minuten ververst. Tevens wordt vooraf het tandvlees bedekt met een siliconenlaagje.
Doordat de gel een milde concentratie van het actieve bestanddeel bevat, is de behandeling veilig, vrijwel ongevoelig en treden er nauwelijks nabezwaren op.
Het is, helemaal ten opzichte van andere methoden, een erg comfortabele en voorspelbare manier om tanden witter te maken.

Wanneer er porseleinen restauraties, zoals kronen, bruggen, onlays of facings worden vervaardigd, is het soms raadzaam eerst uw eigen tandkleur met Brite-Smile iets lichter te laten maken, zodat de kleur van het porselein ook iets lichter gekozen kan worden en een mooie frisse restauratie kan worden gemaakt!

Wanneer U een afspraak maakt voor de Brite-Smile behandeling, wordt vooraf door de tandarts gekeken of het gebit verder in orde is om gebleekt te worden.

Uw gebit zal weer stralen!

In de flash-animatie hiernaast ziet U een patiente waarbij voorafgaand aan het vervaardigen van porseleinen facings haar eigen tanden eerst werden behandeld met Brite-Smile om een lichtere uitgangskleur te verkrijgen.

Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak maken klik dan hier.