Tanden bleken

In de loop der jaren worden uw tanden, door de inwerking van kleurstoffen uit onder andere koffie, thee en wijn, maar ook door bijvoorbeeld roken, donkerder.

  • Voor behandeling

    before image

    Na behandeling

Er zijn verschillende methoden om uw tanden weer hun natuurlijke frisse witheid terug te geven.
Wij werken met een uiterst comfortabele, snelle en veilige methode om u een frisse, stralende lach te bezorgen.

De Brite-Smile behandeling vindt plaats in de kliniek, duurt ruim een uur en de werking is als volgt:
Een LED of Plasma lamp, gericht op uw tanden, activeert de (milde) gel die op uw tanden is aangebracht. Deze gel wordt om de 20 minuten ververst. Tevens wordt vooraf het tandvlees bedekt met een siliconenlaagje.

Doordat de gel een milde concentratie van het actieve bestanddeel bevat, is de behandeling veilig, vrijwel ongevoelig en treden er nauwelijks nabezwaren op.
Ten opzichte van andere methodes is het een erg comfortabele en voorspelbare methode om tanden witter te maken.

 

  • Voor behandeling

    before image

    Na behandeling

Wanneer er porseleinen restauraties, zoals kronen, bruggen, onlays of facings worden vervaardigd, is het soms raadzaam eerst uw eigen tandkleur met Brite-Smile iets lichter te laten maken. Op die manier kan de kleur van het porselein ook iets lichter worden gekozen. Een mooie frisse restauratie kan worden gemaakt!

Wanneer u een afspraak maakt voor de Brite-Smile behandeling, wordt vooraf door de tandarts gekeken of het gebit verder in orde is om gebleekt te worden.

Uw gebit zal weer stralen!

In de animatie ziet u een patiënte, waarbij voorafgaand aan het vervangen van een vulling in haar voortand, haar eigen tanden eerst werden behandeld met Brite-Smile om een lichtere uitgangskleur te verkrijgen.